Wpływ alkoholu na zdrowie serca.
Dieta kapuściana polega na tym, że do jadłospisu dziennego dodaje się kolosalną ilość warzyw. Warzywa to wybitnie bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. To naturalnie dzięki ich spożyciu, jelita się dezynfekują, nadwyżka kilogramów maleje i człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na braki białka i wapnia, których człowiek również potrzebuje, a nie ma ich w warzywach – przetestuj http://www.nasz-psycholog.pl. Głównym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, po największej części kapusty włoskiej. Wolno ją jeść bez ograniczeń. Do tego wypada pić mnóstwo mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie wolno, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest zabroniony. Produkty zbożowe i mleczne można jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to w większości wypadków 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, niesłychanie chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Na domiar tego bogata jest w błonnik, który ma wielkie znaczenie dla odchudzania i zdrowia.
1. Kliknij
2. Zobacz stronę
3. Otwórz link
4. Zobacz stronę
Wirusy Ebola i Zika: Aktualne zagrożenia i środki zaradcze.